Foto: Zvonko Pavic/CROPIX

‘PAD KRAJINE GLEDAO IZ PRVOG REDA, A DOŠAO SE NASLAĐIVATI’: Kako su Hrvati srušili Zvezdu u srcu Beograda

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Potpunu senzaciju napravili su košarkaši Zadra jer su u Beogradu srušili euroligaša Crvenu Zvezdu.  Sve to napravili su bez svog najboljeg igrača, Luke Božića.

Grad košarke do pobjede su vodili Antonio Jordano s 23 koša, Dario Drežnjak s 22 i Marko Ramljak s 20. Prva je to pobjeda Zadra u Beogradu nakon 12 godina.

Koliko je Zadar oduševio svojom igrom svjedoči i scena nakon susreta. Cijela dvorana je ustala i pljeskala igračima Zadra nakon velike pobjede 98:96.

Navijači oduševljeni

Ova pobjeda izazvala je puno komentara na internetu. Tako se Zadrani ‘sprdaju’ s MVP listopada. Naime, Zvezdin Luca Viladoza dobio je titulu MVP listopada iako je odigrao samo dvije utakmice, a Zadarov Božić je u 5 utakmica bio preko 30 poena i i 8 skokova.

screenshot/ Twitter

Pisali su Zadrani: ‘Gdje je sad MVP?’ te su govorili da Božić nije igrao jer ne igra male utakmice. Jedan od komentara s najviše lajkova je ovaj gore koji vidite na slici.

Zadru je ovo 4 pobjeda te uz dva poraza nalaze se na visokom trećem mjestu. Na vrhu je Partizan sa šest pobjeda dok je Cibona na poziciji broj 8 s omjerom 3-3, a Split 11. s 2-4.

Video skandiranja publike pogledajte OVDJE.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.