YouTube/Screenshot

‘PA DOBRO JEL’ MOŽE BEZ NAMJEŠTANJA KOD NAS!?’ Srpski mediji nakon komičnog gola i uspavane obrane

Autor: F.F

U posljednjih nekoliko mjeseci srpsku nogometnu ligu često tresu skandali s namještanjem utakmica, a tamošnji mediji ponovno pišu o sumnjivom pogotku i pobjedi. Riječ je o utakmici Napretka iz Kruševca i Čukaričkog.

Slavio je Napredak 1:0 pogotkom u posljednjim minutama utakmice, a momčad iz Kruševca nastavila je svoj pobjednički niz.

Izvor: Screenshot/Kurir

No, srpski mediji prenose kako je pobjednički pogodak u najmanju ruku bio smiješan.

Smiješan pogodak za još jednu pobjedu Napretka

Kurir tako prenosi da je pogodak Napretka bio dosta sumnjiv. Na ponovljenoj snimci može se vidjeti kako je pogodak pao nakon katastrofalne i smiješne obrane Čukaričkog. Smatraju kako će se nakon ove utakmice ponovno podići prašina oko namještanja u srpskoj Superligi.

Čudnu reakciju obrane Čukaričkog pogledajte OVDJE! (Prava: Arena Sport)

Podsjetimo, prije otprilike mjesec dana Srbiju je tresao veliki skandal u kojem su neki klubovi novčano kažnjeni te su im oduzeti bodovi.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.