Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

OZLJEDA I VJENČANJE PRIJE MEDALJE: Hrvatski autor senzacije otkrio životnu priču

Autor: I.K.

Filip Mihaljević u petak je izveo senzaciju osvajanjem bronce u bacanju kugle na atletskom dvoranskom Europskom prvenstvu u poljskom Torunu. Mihaljević nas je ugodno iznenadio na početku EP-a u Poljskoj, a potom je približio i put kojim je prošao.

Razgovarajući za 24sata, hrvatski brončani opisao je da je ovaj veliki rezultat stigao poslije puno muke. Morao je pauzirati više mjeseci zbog neugodne ozljede aduktora, a uspjeh se dogodio na prvom pravom natjecanju nakon što ga nije bilo više od pola godine.

Nakon dolaska do bronce, Mihaljević je istaknuo da mu se dojmovi još nisu slegli. S obzirom na to koliko je dugo čekao i koliko ova medalja vrijedi, nije neuobičajeno što je dojam bio toliko jak, a velika je bila i sreća zbog uspjeha.

Hrvatski brončani istaknuo je da je dobio nagradu za uloženi trud unatrag sedam-osam mjeseci.

Dok je pauza trajala, Mihaljević je bio sretan u privatnom životu. Oženio je djevojku Gabrielu, a uz taj sretni događaj, pripremao se i za povratak natjecanjima koji je bio sjajan.

Hrvatski brončani je nakon uspjeha zahvalio ekipi s kojom radi, a zahvalio je i obitelji koja je bila uz njega.

Poslije dolaska do medalje, bit će vremena i za slavlje, a u ponedjeljak je najavljen povratak u Hrvatsku.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.