Foto: Profimedia

OVOME SE SIGURNO NISU NADALI: Atalanta razbila i ponizila Milan na Mandžinu debiju!

Autor: N.M.

U derbiju 19. kola  talijanske Serie Milan na San Siru igra protiv Atalante. U prvih 25. minuta derbija Atalanta se postavila kao favorit, iako je to zapravo bio Milan kao lider na ljestvici.

Gosti iz Bergama su izgledali puno opasnije, više su prijetili i na kraju su poveli i okrunili svoju nadmoć. Cristian Romero je glavom pogodio nakon centaršuta Gosensa u 26. minuti.

Ništa bolje za Milan nije krenulo ni u nastavku, dapače Atalanta je poduplala prednost već u 53. minuti kad je Josip Iličić zabio s bijele točke. Ante Rebić kao i najnovije pojačanje Milana Mario Mandukić utakmicu su započeli s klupe a trener Pioli ih je u igru uveo u 70. minuti. No njih dvojica nisu uspjela pokrenuti Milan.

Dapače Atalanta je do kraja zabila i treći gol. U 77. minuti zabio je Zapata za uvjerljivo slavlje momčadi iz Bergama. Mario Pašalić nije konkurirao za sastav Atalante zbog bolesti, a Boško Šutalo je ostao na klupi gostiju.







U isto vrijeme igrali su  Udinese i Inter, završilo je bez golova 0:0. Brozović je odradio svih 90 minuta, Perišić je bio na klupi i ušao je u 70. minuti utakmice.

Milan je i dalje prvi s 43 boda, Inter je sada na 41, dok je Roma treća 37.

Atalanta je pobjedom izbila na četvrto mjesto sa 36 bodova.

 

Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.