Football - Liverpool v Rubin Kazan - UEFA Europa League Group Stage - Group B - Anfield, Liverpool, England - 22/10/15 Wife of Liverpool manager Juergen Klopp, Ulla Sandrock in the stands Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic EDITORIAL USE ONLY.

OVO JE ŽENA KOJOJ LIVERPOOL DUGUJE SVE: ‘Muškarac je glava kuće, ali je žena vrat koji ju okreće”

Autor: J.V.H.

Slažemo li se oko toga da “žena drži tri kuta kuće”? A da “iza svakog uspješnog muškarca stoji jedna (uspješna) žena”? Dobro, oko zadnjega se ni ne trebamo složiti jer je mnogo primjera iz stvarnog života koji potvrđuju isto.

Čudesni njemački strateg na klupi Redsa Jurgen Klopp, svoje je ime stekao na klupi Borussije Dortmund s kojom je napravio čuda.

Prije nego što je prije četiri godine preuzeo Liverpool, Nijemac je odlučio nove izazove potražiti ne na brdovitom Balkanu, već na kišovitom, maglovitom i megamomčadima ispunjenom britanksom otoku.

Malo je poznato da Liverpool nije bio prvi klub s kojim je koketirao u prestižnom Premiershipu. Klopp je ozbiljno razmatrao ponudu s Old Trafforda, no “nešto” se ipak ispriječilo njegovom mogućem preseljenju na ”Kazalište snova”.

To “nešto”, odnosno NETKO bila je Ulla Sandrock, Kloppova supruga, a o tome je progovorio bivši branič Redsa Phil Thompson.

„Intervjuirao sam Kloppa za Sky i pitao ga jesu li on i Liverpool stvoreni jedno za drugo. Pogledao me i pitao ‘Zašto’“, započeo je Thompson na jednoj norveškoj televiziji.

„U tom trenutku mi je priznao da je mogao preuzeti United, ali da mu je žena rekla da to nije ispravna odluka. Kad je stigao u Liverpool, tada je bila zadovoljna. Kao da je osjetila nešto čudno u Manchesteru, te da je on trener za Liverpool“ posvjedočio je, još jednom potvrdivši priču o poznatoj ženskoj intuiciji.




Nijemac je Liverpool odveo do naslova prvaka Europe lani, a ukoliko ga poštede ozljede, klub iz grada “The Beatlesa” ima najbolje izglede da nakon 29 godina u grad donese i toliko željeni pehar prvaka Engleske, i sve to uz višestruko manje troškove od kluba Pepa Guardiole.

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.