OVO JE ZAISTA ŠOKANTNO: Zvijezda PSG-a u teškom stanju u domu u Argentini

Autor: J.V.H.

Nekadašnji član madridskog Reala, a sada standardni prvotimac PSG-a, argentinski reprezentativac Angel Di Maria, imao je dosta psihičkih problema za vrijeme boravka u Funesu nedaleko od Rosarija, zbog pandemije koronavirusa i karantene povezane s njom.

Francuski list “Le Parisien” piše da je Di Mariju između ostalog mučila nesanica, a kako su dani odmicali, sve više je patio i psihički. Vremenom je postao jako anksiozan, sve teže podnosi stres, a pojavljuje mu se i depresija.

Sve to potvrdila je i njegova supruga Jorgelina Cardoso koja navodi da se on u zadnje vrijeme ponaša “kao zombi”. Ona je alarmirala klupske liječnike čim je uvidjela prve simptome.

“Sve češće se ponaša poput ‘zombija’, u dugim besanim noćima samo luta po kući”, objasnila je liječnicima Jorgelina. PSG je odmah poslao psihologe koji su Di Mariji na raspolaganju 24 sata dnevno.




Psihičke probleme kod nogometaša nastale su zbog nagle promjene životnog ritma. Iznenadni prekid sezone u Francuskoj, izostanak bilo kakvih obveza prema klubu ili reprezentaciji, dva duga mjeseca bez treninga sa suigračima, bez utakmica…, sve je to teško pogodilo igrača kojeg je PSG u ljeto 2015. godine za čak 63 milijuna eura doveo iz Manchester Uniteda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




FELIZ AÑO NUEVO!!! Salud para todos! ?

Objavu dijeli Jorgelina Cardoso (@jorgelinacardoso26)

Međutim, život u Manchesteru za slavnog nogometaša također nije bio idiličan. Di Maria se nije integrirao među “Crvene vragove”, pa se za samo godinu dana preseliou Pariz. Njegova supruga opisala je i to iskustvo je za argentinski Ole.

“Stigla je ponuda Manchester Uniteda, bilo je to puno novca, nakon čega su nas Španjolci nazvali plaćenicima. Pa da! Ako radiš za tvrtku i konkurencija ti ponudi dvostruko, odlaziš”, počela je.

”Ništa mi se nije sviđalo. Ljudi su svi bili mršavi i čudni. Izađeš u šetnju i ne znaš hoće li te netko ubiti. Hrana je užasna. Rekla bih mu: ‘Ljubavi, ubit ću se, jer dva je popodne, a vani je mrak”, rekla je.

Di Maria lani za PSG u 30 utakmica ugradio 12 pogodaka i 11 asistencija, dok je u sezoni odigranoj u Manchesteru u 27 utakmica postigao tek tri pogotka uz 10 asistencija.

Obitelj se i dalje nalazi u Argentini, a Di Maria je pod cjelodnevnom prismotrom liječnika ali informacija o poboljšanju njegovog psihičkog stanja nema.

ISPOVIJED BIVŠEG VATRENOG: ‘Sjećanja nisu najljepša, oca su odveli u logor, a u HNL se nisam htio vratiti’

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.