Photo: Profimedia

OVO JE NEŠTO NOVO: Đoković se vratio kući i iznenadio novim odabirom! To se od Nole nije očekivalo

Autor: I.K.

Nakon što je ostavio za sobom nastup u Roland Garrosu završen porazom od Rafaela Nadala u finalu, Novak Đoković priveo je kraju i svoj posjet Bosni i Hercegovini gdje se odmarao i uživao.

Đoković se vratio kući, u Beograd, a mediji u Srbiji začudili su se novim dodatkom koji je uveo u prehranu. Riječ je o cvijeću s kojim je kao novim začinom stigao iz BiH, a prvom tenisaču svijeta poslužit će da se hrani još zdravije, što mu pomaže da uspjesi u karijeri traju što duže.

U Đokovićevom slučaju, sve je počelo kad je u prehrani počeo zaobilaziti gluten, a s vremenom je zdrava prehrana dobila još veću važnost. Danas jako pazi na sve detalje kod svakog obroka, a dodatak cvijeća pokazuje da je spreman i za nove stvari.

Kako je to izgledalo nekad, prije nego je Đoković napravio zaokret? Dok je još bio mlad na ATP Touru znalo se događati da izgubi kondiciju i da zbog tog često pati u mečevima, no nova prehrana je s vremenom pomogla da stanje bude puno bolje, do razine da je svim protivnicima teško držati korak s njim dok su na terenu.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.