Foto: Instagram/Screenshot

OVO ĆE MIOČIĆU BITI DRAGO ČUTI: Zbog jedne reakcije dobio neviđenu podršku!

Autor: N.M.

” Ne znam jeste li čuli, ali Hrvatsku je pogodio snažan, razoran potres i treba im sva moguća pomoć. Surađujem s jednom tvrtkom koja proizvodi zastave i za svaku narudžbu s mojim promotivnim kodom 25 posto odlazi Hrvatskom crvenom križu”, poručio je Miočić na svom Instgaramu i tako se kao i brojni drugi uključio u akciju pomoći porušenoj Banovini i ljudima koji su u razornom potresu ostali bez domova.

“Svaki je djelić pomoći dobrodošao. Nadam se da možemo pomoći. Hvala vam i Bog vas blagoslovio.” istaknuo je Miočić u objavi na svom Instragramu. Planetarno popularni UFC šampion teške kategorije UFC-a tako se odvažio pomoći i pokazati svoje veliko srce prema zemlji svojih predaka. Miočić u suradnji s tvrtkom EZ Pole odvojit će četvrtinu profita za pomoć ljudima na Banovini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocic)

Za ovaj svoj potez Stipe Miočić je dobio i brojne pozitivne komentare ljudi i navijača iz Hrvatske. “Hvala, legendo”, poručili su UFC prvaku hrvatskih korijena sa stranice Volim Hrvatsku.




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.