Photo: Profimedia

OVAKO SU GLASALI DALIĆ I MODRIĆ: Odabir našeg kapetana mogao bi odjeknuti u Madridu!

Autor: Gordan Šojat

Današnji izbor za “The best” Fifinog nogometaša i trenera godine donio je dosta zanimljiv izbor samih sudionika.

Pravo izbora su imali kapetani i treneri nacionalnih vrsta, a ovako su glasali naš kapetan Luka Modrić i izbornik Zlatko Dalić.

Izbornik Dalić je najviše bodova kod nogometaša dao Poljaku Robertu Lewandowskom, na drugo mjesto stavio je Mohameda Salaha dok je treći po njegovom izboru Kyllian Mbappé.

Modrić je kao najboljeg igrača stavio također Lewandowskog dok je drugi njegov suigrač iz Reala Sergio Ramos. Kod trenera Luka se odlučio za Hansa Flicka dok je sadašnji trener Zinedine Zidane bio drugi izbor, a Dalić je podijelio mišljenje s Lukom i za “The best” trenera proglasio Flicka, na drugom mjestu je Jürgen Klopp dok je treći Zidane.

Zanimljivo je i vidjeti kako su glasala dva najveća konkurenta pobjednika Lewandowskog, Messi i Ronaldo.

Tako je Messi kod igrača na prvo mjesto stavio Neymara, drugi je po Argentincu bio Mbappé dok je Lewandowskom dao samo jedan bod.

Za razliku od njega Ronaldo je pet bodova dao Lewandowskom, tri Messiju i jedan Mbappéu.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.