Facebook

OTAC UBIJENOG HRVATSKOG RUKOMETAŠA POTRESAO IZJAVOM: ‘Žena i ja smo dvaput dnevno na groblju, život mi je stao’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Slučaj Denisa Tota, ubijenog hrvatskog rukometaša, ne silazi s naslovnica u Makedoniji, jer je u tijeku suđenje okrivljenima za taj strašan zločin.

Hrvat je pretučen ispred noćnog kluba u Skoplju, a poslije je, od posljedica, preminuo u bolnici. Kao svjedok saslušan je i otac preminulog rukometaša, Igor Tot.

“Da je sve kako treba, on bi danas bio tu, igrao bi za Vardar ili Butel. Obožavao je Makedoniju. Supruga ne radi, a ja radim smanjenim intenzitetom. Stalno smo na groblju, dva puta dnevno”, rekao je Igor.

Brutalno pretučen

Naime, za ubojstvo Denisa Tota optuženi su 28-godišnji Angelo Georgievski, 19-godišnja Klementina Levkovski te 22-godišnji Andrej Kostovski. Svo troje je izjavilo kako se ne osjećaju krivim, iako su kamere jasno snimile cijeli događaj.

Facebook

Trojac je istrčao iz noćnog kluba za rukometašem te je Kostovski izvukao Tota iz automobila. Udarili su ga i kada je pao nisu stali. Udarali su ga nogama i šakama te je Denis pretrpio teške ozljede glave i tijela. Završio je u komi i nakon toga preminuo.

U svakom slučaju tragedija od koje se ova obitelj nikad neće oporaviti. Život na groblju, to je sad realnost za mamu i tatu Tot…

Foto:screenshotInstagram




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.