Izvor: Screenshot/Instagram

ZVIJEZDA NAPRAVILA DIJETE POLUSESTRI: Sve držali pod velom tajnosti, a sada javno priznali

Autor: G.I.Š.

Zvijezda Moto GP -a, Miguel Oliveira na čudan način u životu je našao svoju srodnu dušu, a svojim odabirom zaprepastio je dobar dio javnosti.

Naime, na društvenim mrežama objavio je kako je njegov životni odabir, Andreia Pimetna, trudna te kako sretni par očekuje prinovu.

Ono što je neobična pozadina ove priče jest da je spomenuta buduća majka, Miguelova polusestra.

Otac Miguela Oliviere, nakon braka u kojem je imao spomenutog sina, sada već poznatog vozača, stupio je u drugu vezu. Nova supruga gosp. Oliveira imala je kćer iz prvog braka, Andreu, u koju se zaljubio Miguel, a i ona u njega.

Držali u tajnosti

Dakle, sretni par sada čeka dijete, nisu u krvnom srodstvu, njihovi roditelji su se tek upoznali, zaljubili se, a onda su se i oni.

Dugo su bili u tajnosti, da bi se nedavno vjenčali.




“Naši će se životi nastaviti u posebnom društvu. Slijedi posao koji će nas pratiti tijekom ostatka putovanja. Jedva čekamo da vas upoznamo, ljubavi”, rekao je 26-godišnji vozač Moto GP-a iz Red Bull-a KTM Racing tim, koji je najveći uspjeh imao 2018., kada je bio drugi u klasi Moto2, odnosno 2017., kada je u njemu bio treći. U elitnom, MotoGP natjecanju, 2020. završio je na devetom mjestu, a trenutno je osmi.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.