Foto: AP/Gabriele Facciotti Guliverimage

ZUBČIĆU JOŠ JEDAN TOP 10 PLASMAN: U skijaškom spektaklu slavio čudesni Švicarac

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Odlično skijaško popodne priredio nam je veleslalom u Adelebodenu. Pred nešto više od 20 tisuća ljudi novu pobjedu upisao je još jednu pobjedu sveukupno četvrtu veleslalomsku ove sezone.

Sjajni Švicarac je tako došao do 18. postolja u nizu u ovoj disciplini, a iza sebe je ostavio Norvežanina Kristoffsena te sunarodnjaka Meillarda.

Naš Filip Zubčić je nakon 13. mjesta prve vožnje na kraju završio odličan 10. te ostvario još jedan top 10 plasman ove sezone. Na ovom skijalištu Zubčić je tri puta u karijeri bio na postolju.

Nakon ovog Wengen

Sutra je na rasporedu slalom, a Hrvatska će kao i uvijek imati četiri predstavnika. Osim Zubčića tu su Istok Rodeš, Samuel Kolega i Matej Vidović.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hrvatski skijaški timovi (@hr_ski_timovi)

Skijaškim vijestima dodajmo kako se u Kranjskoj Gori vozio veleslalom, a do prve pobjede u karijeri stigla je Kanađanka Grenier ispred Bessino i Vlhova, a Zrinka Ljutić nije završila prvu vožnju.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.