Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

ZAGREB NAKON DVA DEBAKLA PO PRVU POBJEDU: ‘Napokon neki protivnik kojem možemo parirati’

Autor: Hina

PPD Zagreb igra utakmicu 3. kola EHF Lige prvaka protiv Aalborga u srijedu, a trener zagrebačke momčadi Igor Vori očekuje dobru utakmicu protiv neugodnog protivnika.

‘Konačno utakmica u koju ulazimo kompletni, vraćaju nam se svi igrači koji su bili ozlijeđeni, ili kraće ili dulje vrijeme. Igramo protiv protivnika koji imenom možda nije atraktivan, ali igrom definitvno je. Aalborg je neugodna momčad, trče svih 60 minuta, igraju agresivnu zonu 6-0’, kazao je Vori najavljujući utakmicu.

‘Oni su psihološki u prednosti, imaju dvije pobjede, dok mi ulazimo s dva poraza, istina protiv favorita’, dodao je ističući kako njegovi igrači na utakmici ‘moraju primiriti protivničke igrače i ne smiju ulaziti u trku s njima jer su tu oni u prednosti’.

‘Naša obrana 5-1 ili 6-0 je naša šansa, očekujem dobru, pravu utakmicu’, rekao je Vori.

David Mandić, koji je od ove sezone kapetan momčadi, slaže se s trenerom da su Aalborg ‘dobra, neugodna momčad koja može dobiti svakoga’, ali s obzirom da su svi njegovi suigrači zdravi nada se prvim bodovima.

‘Napokon neki protivnik kojem možemo parirati i protiv kojeg možemo dobro odigrati. Moramo krenuti bez tehničkih grešaka, moramo ih smanjiti na minimum. Oni trče 60 minuta i moramo paziti na vraćanje u obranu. Također, moramo ući sto posto u utakmicu, ne samo pojedinci, nego svi’, kazao je Mandić.

PPD Zagreb je u prva dva kola EHF Lige prvaka upisao dva poraza – od Kiela (21:31) i od Veszprema (25:37).




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.