Photo: Igor Kralj/PIXSELL

VRAĆA SE NAJBOLJI VATERPOLIST NA SVIJETU: ‘Ako sve bude u redu, idem s Jugom po europski naslov!’

Autor: Dnevno.hr

S hrvatskom je vaterpolskom reprezentacijom 2017. godine u Budimpešti podignuo naslov svjetskog prvaka. Tada je igrao vaterpolo života, a onda se dogodilo da je naprasno morao prekinuti s igrom zbog problema sa srcem koje su mu ustanovili talijanski liječnici. Sandro Sukno u tišini se vraća, trenira i polako se priključuje aktivnostima prve momčadi Juga.

U Dubrovnik se vratio igrati nakon što mu je Pro Recco raskinuo ugovor, a vrlo bi skoro prema njegovim riječima mogao upisati debi. Možda još i ove sezone, koja nakon odigranog finala Regionalne lige polako ulazi u svoju završnu fazu.

“Treniram, prilično dobro pratim trenerove zamisli. Čekam posljednje nalaze, pa kad liječnici kažu svoje, na meni će biti da donesem konačnu odluku. Ako sve bude u redu, zaigrat ću još ove sezone”, rekao je Sukno u razgovoru za Večernji list. A to bi značilo da bi mogao pojačati Jug na Final Eightu Lige prvaka koji će se od 6. do 8. lipnja održati u njemačkom Hannoveru.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.