Photo: Screenshoot

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE SCENE! Na dizanje utega više nećete gledati istim očima, ovo što se dogodilo promijenit će taj sport!

Autor: Dnevno.hr

Nakon amerićke gimnastičarek, teško se ozljedila i francuska dizačica utega. Ružan prizor koji sigurno nije lako gledati dogodio se na natjecanju u dizanju utega u Gruziji! Francuskinja Gaelle Nayo Ketchanke predstavljala je svoju zemlju na Europskom prvenstvu u Batumiju u kategoriji do 76 kilograma, no natjecanje baš i neće pamtiti po dobrome jer je brutalno slomila ruku tijekom jednog pokušaja.

Gaelle je dva puta pokušala dignuti 110 kila, ali nije uspjela. Nije odustajala i i krenula je po treći put u borbu s teškim utegom. Uzela ga je u ruke, stala u čučanj i krenula podignuti u uteg iznad ramena, no u tom trenutku pukla joj je lijeva ruka od težine. Francuskinja je od boli pala na pod i gromoglasnim krikom zabrinula sve, dok gledatelji nisu to mogli ni gledati.

Gaelle su odmah odvezli u bolnicu, a prema pisanju gruzijskih medija, slomila je ruku na dva mjesta i trenutačno je u jako lošem stanju.

Pogledajte taj trenutak. Napomena, vrlo je uznemirujuće!




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.