(VIDEO) TRENUTAK KOJI VAM JE SIGURNO PROMAKAO! Jeste li vidjeli kakav je gol mladi Hrvat zabio Srbima

Autor: Bruno Herljević

Hrvatski rukometaši svladali Srbiju s 27:23 u četvrtom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo i tim su trijumfom osigurali nastup na spomenutom natjecanju koje se održava dogodije.

Utakmica je odigrana u nedjelju pred oko 7000 gledatelja u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića, a Hrvatsku su do pobjede predvodili Manuel Štrlek s osam pogodaka i Domagoj Duvnjak s četiri gola i četiri asistencije. Po tri pogotka postigli su Josip Božić-Pavletić i Marko Mamić. Strijelce gostiju predvodili su sa po tri gola Pušica, Pešić, Nemanja Ilić i Zelenović.

No, EHF-u je za oko zapeo vrlo zanimljiv detalj s utakmice. U posljednjoj minuti prvog poluvremena pao je možda i najljepši gol na utakmici. Marin Šipić zabio sjajan gol s crte u jako teškoj poziciji. Prvo je uspio primiti jako teško dodavanje, a onda iz pada zabiti s crte.

“Zadivljujuće reakcije Marina Šipića”, stoji u tvitu EHF-a.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.