Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

(VIDEO) TIN SRBIĆ UNIŠTIO STANKOVIĆA! Naš svjetski prvak očitao brutalnu lekciju voditelju

Autor: Željka Orešković

Gimnastičar ga je pozvao na red

Tin Srbić naš je svjetski prvak na preči i do toga je došao trenirajući u 135 godina staroj dvorani. Sama po sebi ona izgleda i jest rizik za zdravlje gimnastičara, a od svih obećanja koje je Tin dobio kada je kući donio zlato, nije ispunjeno nijedno.

Ipak, sada se ne bori za sebe već za viceprvake svijeta, hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Naime, Tin je na svom Instagram ptrofilu podijelio video, točnije, isječak iz emisije Aleksandra Stankovića, gdje je voditelj “popljuvao” reprezentaciju i Luku Modrića, a usput je i sputilno izvrijeđao sve koji ih podržavaju.

“Jel te sad sram? Hrvatska je svakom Hrvatu Svetinja!”, napisao je Srbić uz objavu, samo dan nakon što je Vatrene dočekalo više od pola milijuna ljudi samo u Zagrebu.

Jel te sad sram? Hrvatska je svakom Hrvatu Svetinja! #hrvatska

A post shared by Tin Srbić (@tinsrbic) on

Inače, Tinovo zlatno najveći je gimnastičarski uspjeh u povijesti Hrvatske.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.