Photo: Screenshoot

(VIDEO) TEŽAK PAD PONAJBOLJE SKIJAŠICE! Pogledajte kako je Slovenka morala završiti sezonu, izgleda jako bolno!

Autor: HINA

Najbolja slovenska skijašica i dvostruka svjetska prvakinja u spustu Mariborčanka Ilka Štuhec završila je sezonu padom na natjecanju za Svjetski kup u Crans Montani.

Štuhec je sa startnim brojem jedan krenula niz stazu u švicarskom skijalištu, a nakon skoka na sredini staze izgubila kontrolu i završila u zaštitnoj ogradi. No, uspjela se pridići i na skijama se spustila do cilja, što je upućivalo da nije pretrpila teže ozljede.

No, osjetila je bolove u oba koljena te je otišla na pregled u bolnicu, kojim je utvrđeno da joj je u lijevom koljenu pukao stražnji križni ligament, a u desnom je natukla kost. Zbog tih ozljeda, nažalost, za jednu od najboljih svjetskih spustašica ova sezona je završena u trenutku kad je bila na trećem mjestu u redoslijedu za Mali kristalni globus u spustu sa 71 bodom zaostatka za vodećom Austrijankom Schmidhofer.




Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.