(VIDEO) SVIJET U ŠOKU! Slavni njemački sportaš uhićen zbog pokušaja ubojstva!

Autor: Bruno Herljević

Legendarni njemački biciklist Jan Ullrich uhićen je zbog optužbi da je u hotelu u Frankfurtu pokušao usmrtiti prostitutku. Nekadašnji pobjednik Tour d’Francea iz 1997. godine, prema policijskom izvještaju, bio je pod utjecajem alkohola i droga prilikom uhićenja kojem se također i opirao.

“Trenutno se vodi istraga po optužnici za pokušaj ubojstva i težak napad”, piše u priopćenju policije. Ullrcih je prilikom uhićenja i dovođenja na sud imao majicu prebačenu preko glave kako bi mu se sakrilo lice.

Slavni 44-godišnji biciklist bio je zatvoru u prije tjedan dana kada je na Mallorci, gdje živi, zbog incidenta kojeg je izazvao na imanju susjeda, inače slavnog glumca Tila Schweigera.

U međuvremenu, u tih tjedan dana, Ullrich se uspio i pojadati njemačkom Bildu.

“Veliki utjecaj na moje ponašanje imalo je odvajanje od supruge i djece, koju nisam vidio od Uskrsa, a jedva sam i razgovarao s njima”, rekao je Ullrcih koji očito prolazi kroz jako težak period života.

Inače, on je prvi Nijemac koji osvoio Tour, a tijekom karijere priznao je korištenje dopinga.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.