Foto:screenshotyoutube

(VIDEO) STRAVA U ITALIJI: Tragična situacija koju nitko nije mogao predvidjeti

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Strašan scena dogodila se danas u Italiji kada je poginuo sportski direktor ekipe Viris Vigevano Stefano Martolini u sovojoj 41-oj godini.

Nesreća se dogodila na oko 400 metara od cilja kada je 41-godišnji Stefan Martolini pratio finiš sa strane na cesti, kad je u jednom trenutku biciklist, Nicola Venchiarutti, izgubio je kontrolu nad biciklom i naletio na Martolinija.

Martolini je pao je i udario glavom o ivičnjak i nažalost preminuo od posljedica zadobivenih ozljeda unatoč hitnoj liječničkoj pomoći.

Strašna scena

Nicola Venchiarutti isto je ozbiljno ozlijeđen, kad je ovaj 23-godišnji biciklist ekipe Work Service Vitalcare Vega udario  glavom o zid koji okružuje trasu, te je prevezen helikopterom u bolnicu.

“Martolini je od udarca udario u tlo i prema liječnicima koji su stigli na mjesto događaja smrt je nastupila gotovo odmah. Venchiarutti je teško ozlijeđen, te je zračnim vozilom hitne pomoći prevezen u bolnicu u Anconi s dva slomljena leđna pršljena”, javlja portal ceste.cc.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.