Screenshot/YouTube

(VIDEO) SRPKINJA NAPRAVILA TOTALNI KAOS NA VAGANJU! ‘Poletjela’ na protivnicu, a onda veliki preokret!

Autor: J.Č

Jelena Janićijević, jedna od najpoznatijih srpskih boksačica natjecat će se za pojas prvakinje Europe. Borit će se protiv Aleksandre Sidorenko s kojom je inače u dobrim odnosima.

Dvije boksačice odlučile su napraviti malu predstavu. Počele su odmjeravati snage, a uskoro su ih morali rastavljati čelnici koji su se tamo nalazili. Izgledalo je kao da će se stvarno potući i prije samog meča.

Uslijedili su zagrljaji i objašnjenja organizatorima da nisu u svađi. Nije ovo ništa novo u svijetu borilačkih sportova, slične predstave s manje ili više šale znaju prirediti i Conor McGregor, Vaso Bakočević, Alen Babić

Veliki napad, pa obrat

Poljakinja ukrajinskih korijena nepobjediva je do sada u karijeri. Ima devet profesionalnih borbi.

Gradić Oborniki blizu Poznana bit će lokacija meča protiv srpkinje.

Janićijević za sada ima pet profesionalnih borbi, tri puta je pobijedila, jednom izgubila i jednom remizirala. Aleksandra će joj biti najteža protivnica u karijeri, a njihova borba je za pojas u lakoj kategoriji EBU organizacije.




Borba je na rasporedu večeras, u petak, 24. rujna.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati – OVDJE.

 

 

 

 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.