(VIDEO) SRBI ZALJUBLJENI U HRVATE: Upali na utakmicu našeg kluba u drugoj državi!

Autor: Dnevno

U susretu A skupine vaterpolske Lige prvaka dubrovački Jug  je na gostovanju u Pireju izgubio od Olympiacosa sa 5-6 (0-2, 2-1, 2-2, 1-1).

Grčki sastav je ovom pobjedom i nakon 7. kola neporažena momčad, dok je momčadi Vjekoslava Kobešćaka ovo drugi poraz u Ligi prvaka ove sezone i sada dubrovački sastav ima četiri boda manje od momčadi iz Pireja.

I dok su vaterpolisti hrvatske momčadi igrali protiv grčkog sastava na ulaz su se “ušuljali”, a tko drugi doli navijači susjedne države koji od silne ljubavi nisu mogli izdržati a da ne vide i ne pozdrave naše vaterpoliste.

Naime, nogometaši Crvene zvezde gostuju u Grčkoj protiv Olympiacosa u Ligi prvaka, a pojedini gostujući navijači stigli su u Grčku nekoliko dana ranije. Ujedinjeni u ortodoksiji navijali su protiv Juga u vaterpolskoj Ligi prvaka.

Iako je Jug tijekom cijelog susreta primio samo šest golova, na kraju je poražen ukupnim rezultatom 6-5. Radio je raspoloženi Toni Popadić čuda na svojim vratima, imao je čak 14 obrana, ali na kraju Dubrovčani nisu uspjeli niti do boda.

Pomogla je, odnosno u njihovu slučaju – odmogla, sjajna atmosfera koju su domaćini napravili na svojim tribinama, iako je to zapravo sve bilo iscenirano od strane navijača Crvene zvezde. Razvili su transparent, glasno navijali i bodrili “svoje”, a na kraju su i uspjeli jer je tamošnja momčad zauzela prvo mjesto i to upravo ispred dubrovačkog Juga.

“Namjerno su doputovali dva dana ranije samo da ‘napakoste’ Hrvatima!”, pišu grčki mediji a prenose Sportske novosti.




Rezultati by SofaScore




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.