(VIDEO) PRIZOR KOJI ĆE ZAPREPASTITI HRVATSKU! Sportaši plesali Užičko kolo na splitskoj Rivi nedugo nakon incidenta

Autor: Bruno Herljević

Vjerovali ili ne, na splitskoj se Rivi prije nekoliko dana plesalo Užičko kolo, i to nedaleko od mjesta na kojem su prije nekoliko mjeseci napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde. Plesali su ga mladi atletičari koji su sudjelovali na Svjetskom školskom prvenstvu koje se održavalo na stadionu Atletskog kluba u Splitu.

Na prvenstvu je sudjelovalo oko 800 sudionika iz 29 zemalja, a završna se svečanost održala baš na Rivi. Između ostalog, u sklopu te svečanosti plesalo se i Užičko kolo, tradicijski srpski ples, i to usred dana na pozornici na Rivi. Dakako, svečanost su osiguravali redari pa incidenata nije bilo.

Svjetsko prvenstvo za škole u atletici održano je 25. put u organizaciji Svjetske školske federacije ISF i Hrvatskog školskog sportskog saveza. Snimku Užičkog kola na Rivi pogledajte ispod.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.