Photo: Screenshoot

(VIDEO/FOTO) VRUĆI POLJUPCI ODBOJKAŠICA! Nećete vjerovati što je radio trener, u slavlju sudjelovala i Hrvatica

Autor: Dnevno.hr

Odbojkašice Imoco Conegliana, za koje nastupa Hrvatica Samanta Fabris i koje vodi hrvatski izbornik Daniele Santarelli, obranile su u ponedjeljak sa 3:0 u seriji naslov prvaka Italije.

Djevojke su u trećoj utakmici sa 3:2 u setovima svladale kolegice iz Igor Gorgonzola Novare, a slavlje su okončale doslovno ogoljene u svlačionici. Potvrdila je to fotografija koju je na Instagramu objavila Joanna Wolosz, a kamere su nakon završetka utakmice uhvatile i Santarellija kako strastveno ljubi svoju suprugu, ujedno i važnu kariku momčadi, Monicu De Gennaro.

Zanimljivo je dodati da je Fabris sa 22 poena bila najučinkovitija u redovima pobjednica koje će se protiv istih protivnica naći i 18. svibnja u finalu Lige prvaka.

 

View this post on Instagram

 

?? CAMPIONESSE AL CUBO 2018/2019?? ?????????? #scudetto #tricolore #3voltecampioni #ilterzononedameno #nonceduesenzatre #grazie #pantere #imocovolley #solitopostosolitastoria #festa #mezzosale #piazzacima #conegliano #picsoftheday?

A post shared by Moki????? (@monicafant66) on







Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.