(VIDEO) ČUPIĆ IZVEO NAJBOLJI POTEZ NA EURU! Pogledajte kako je spasio gol u maniri najboljih vratara!

Autor: Bruno Herljević

Bilo je zaista lijepih trenutaka na utakmici, ali svakako treba izdvojiti genijalnost Ivana Čupića

Hrvatska reprezentacija upisala je drugu pobjedu u skupini i time si je osigurala plasman u nastavak natjecanja u Zagrebu. Nakon što su u prvom kolu pobijedili Srbiju 32-22, odabranici Line Červara su u drugom kolu porazili Island 29-22.

Hrvatska je odigrala još jednu sjajnu utakmicu. Nakon plus 10 protiv Srbije na otvaranju EP-a, u drugom kolu je ‘pao’ Island sa sedam golova razlike. Island se još jednom pokazao kao ‘stara mušterija’ hrvatskih rukometaša. Na velikim natjecanjima (OI, SP, EP) Hrvatska nikada nije izgubila od Islanda.

Nakon neuvjerljivog prvog dijela, odabranici Line Červara su ‘slomili’ Island furioznim otvaranjem drugog poluvremena. U prvih 12 minuta nastavka Hrvatska je napravila seriju 8-2 i pobjegla na velikih 22-15. U visokom ritmu je Hrvatska je nastavila do kraja susreta ostvarivši uvjerljivu pobjedu.

Bilo je zaista lijepih trenutaka na utakmici, ali svakako treba izdvojiti genijalnost Ivana Čupića koji je bio jedan od najpožrtvovnijih na terenu. Dogodilo se to u 45. minuti, kada smo igrali s igračem manje pa je Červar umjesto vratara uveo dodatnog igrača u napad. Hrvatska je izgubila loptu, a dok se obrana vraćala Palmarsson je već bacio loptu prema praznom golu. No, ukazao se Čupić i u maniri najboljih golmana bacio se i odbio loptu daleko od gola.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.