Screenshot: Twitter/Online Desserts Classes (@bougieeats)

‘UHVATITE TO ČUDOVIŠTE!’ Strava pred malim djetetom (1), izašla snimka brutalnog napada

Autor: I.K.

Zac Stacy, 30-godišnji umirovljeni igrač američkog nogometa, u fokusu je dijela američkih medija, a o njemu se govori i izvan SAD-a zbog optužbe za teško nasilje u kojem je žrtva bila njegova bivša djevojka, a užasnom prizoru svjedočio je sin kojem je tek pet mjeseci.

Stacyja je bivša djevojka optužila za premlaćivanje koje je, kako je opisala, jedva preživjela nakon naleta podivljalog bivšeg sportaša. Njezinu priču objavio je TMZ, odjeknula je i drugdje, a na internetu su se pojavile i snimke premlaćivanja. Objavila ih je osoba koja se na Twitteru predstavila kao prijatelj napadnute žene.

‘Udario me nekoliko puta u glavu. Molila sam ga da prestane jer je dijete bilo na kauču u blizini mjesta na kojem me udarao’, prenio je TMZ riječi napadnute žene, koja se, kako je istaknula, plašila za život sebe i svoje djece.

Nestao prije dolaska policije

Umirovljeni igrač američkog nogometa je nakon napada za koji je optužen nestao s mjesta događaja prije dolaska policije.

‘To čudovište treba razotkriti, molim za pomoć da ga se uhvati’, stoji u ‘tvitu’ osobe koja se predstavila kao prijatelj napadnute žene. U ‘tvitu’ je navedeno i ime Zaca Stacyja.

Uznemirujući video

Snimka napada na koju upozoravamo zbog uznemirujućeg sadržaja objavljena je u tri dijela na Twitteru. Možete je pogledati ovdje, ovdje i ovdje.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.