Foto:Guliverimage/ilustracija

TUŽNA VIJEST IZ SUSJEDSTVA: Bolest slomila uspješnu odbojkašicu, ostavila je trag i izvan terena

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Tužna vijest dolazi nam iz BiH. Njihov sport točnije odbojka zavijena je u crno nakon smrti kapetanice OK Maglić Foča. Riječ je Maji Mašić Vrbanac.

Preminula je u 32. godini života nakon kratke i teške bolesti. Bila je uspješna odbojkašica, ali se zbog bolesti odlučila umiroviti točnije nastupati isključivo rekreativno.

Osim što je bila dobra na sportskom terenu, radila je i na graničnom prijelazu te bila vrlo voljena među svojim kolegama.

‘Danas je u 32. godini života nakon kratke i teške bolesti preminula Maja Vrbarac, policijska službenica GP BiH. Maja je bila uzoran policajac, dugogodišnji kapetan OK Maglić Foča. Sindikat GP BiH upućuje iskrenu sućut njenoj obitelji kao i svim radnim kolegama, građanima Foče i sportskom kolektivu OK Maglić Foča. Neka joj je vječna slava i hvala’ napisali su iz policije.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.