Screenshot: Facebook/Nika Fleiss

TUGA POZNATE HRVATICE: ‘Nazvao me brat i rekao da Marka više nema…’

Autor: I.K.

Tužna vijest pogodila je sportsku Sloveniju. Na snimanju promotivnog materijala život je izgubio Marko Grilc, poznati slovenski ‘snowboarder’, a tragedija koja je potresla naše zapadne susjede odjeknula je i u Hrvatskoj.

Među poznatim hrvatskim sportašima sa snijega, pogibijom 38-godišnjeg ‘snowboardera’ osobito je bila potresena Nika Fleiss, nekada uspješna hrvatska skijašica na stazama Svjetskog kupa. Fleiss je sa smrtno stradalim Grilcom imala i posebnu poveznicu jer je njezin brat Sebastian također zaljubljenik u ‘snowboard’.

Nakon što je saznala tužnu vijest, nekadašnja hrvatska skijašica izrazila je svoju tugu u objavi na Facebooku.

‘Poginuo je na svojem terenu…’

‘Bože, ima li te i gdje si nestao? Zove me brat i kaže mi, Nika, nema više Marka. Poginuo je na svom terenu, na snijegu’, napisala je Fleiss, s nevjericom koju je osjetila zajedno s bratom nakon što se doznalo za tragediju.

Nekadašnja hrvatska skijaška reprezentativka iskazala je izraze sućuti najbližima smrtno stradalog ‘snowboardera’, njegovoj Nini i obitelji, uz riječi zahvale u tužnom oproštaju.

‘Vi odlučujete kada ćete se predati’

‘Ne postoji starosna granica u vašem životu, vi odlučujete kada ćete se predati. Nikada neću prestati sa snowboardingom’, prisjetila se Fleiss poginulog slovenskog ‘snowboardera’ s njegovim citatom iz 2017.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.