Foto: Marijan Susenj/PIXSELL, Ilustracija

TRAGEDIJA U GORUĆEM AUTU, POGINULA ŽENA (23)! Mladi sportaš vozio pijan, klub već reagirao…

Autor: I.K.

Tragedija na cesti uzdrmala je sportsku scenu u SAD-u. Zbog nje ozbiljne posljedice trpi mladić koji je bio na začetku svoje profesionalne karijere, a zbog divljanja tijekom vožnje, njegov put u sportu već bi mogao biti završen.

U središtu ove priče je Henry Ruggs III, 22-godišnji igrač koji je lani započeo svoj profesionalni put u američkom nogometu kao član Las Vegas Raidersa u NFL-u. Ruggs je skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala 23-godišnja žena, a detalji s mjesta događaja otkrivaju što se zbivalo.

Vozeći pod utjecajem alkohola, mladi sportaš se u Las Vegasu zabio u automobil u kojem je bila 23-godišnjakinja. Zbog brzine kojom je Ruggs upravljao svojim automobilom, silina udarca bila je takva da su posljedice sudara ispale tragične za ženu u drugom vozilu.

Stradala u gorućem autu

Žena u automobilu u koji se mladi sportaš zabio ostala je zaglavljena u zapaljenom autu. Kako govore informacije s mjesta nesreće, smrtno je stradala na mjestu sudara.

Poslije skrivljene nesreće, Ruggs je ostao na mjestu događaja i dočekao je dolazak policije, a policijski službenici utvrdili su da je vozio pod utjecajem alkohola.

Klub ga otpustio

Mladi sportaš je u nesreći također ozlijeđen, a stradala je i njegova djevojka s kojom je bio u automobilu, no u njihovom slučaju nije riječ o ozljedama opasnima po život. Ipak, za Ruggsa ostaju ozbiljne posljedice, a one su već stigle jer ga je njegov klub otpustio. Las Vegas Raidersi sinoć su objavili da više nije njihov član.

Prijeti zatvorska kazna

Po informacijama iz SAD-a, mladog sportaša čeka suočavanje s optužnicom za skrivljenu prometnu nesreću sa smrtnim posljedicama dok je vozio pod utjecajem alkohola. Prijeti mu odlazak u zatvor na razdoblje koje bi moglo biti i jako dugo.




Za optužbu s kojom je Ruggs suočen, predviđena je zatvorska kazna sa širokim rasponom, ovisno o okolnostima koje se utvrde. Moguća je kazna na najmanje dvije i najviše 20 godina zatvora, a ako se odredi odlazak iza rešetaka na duže razdoblje, karijeri 22-godišnjaka mogao bi biti kraj.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.