Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

SUKNOV KLUB OGRAĐUJE SE OD OPTUŽBI! ‘Sam je htio ostati u Hrvatskoj’

Autor: Željka Orešković

Vaterpolski Real Madrid raskinuo je ugovor s kapetanom

Samo tjedan dana prije vaterpolske sezone Pro Recco je raskinuo ugovor s hrvatskim kapetanom Sandrom Suknom. Ta vijest stigla je nakon što je na liječničkom pregledu ustanovljeno da ima ozbiljnih srčanih problema.

Dijagnozu mu je postavio talijanski kardiolog, cijenjeni Paolo Zeppilli, nakon čega je uslijedila stanka, a dodatni pregledi su pokazali da mora okončati sezonu. Vijes o okončanju ugovora s hrvatom razbijesnila je hrvatsku jevnost te je takav potez proglašen nečovječnim, ipak iz kluba Pro Recco stigao je dematij u kojem se ograđuju.

 

“Čim smo u klubu saznali za Suknovo stanje odmah smo mu omogućili najbolju liječničku skrb, sve u nadi kako bi ga što prije ponovno vidjeli u bazenu. Sve smo platili, od pregleda, letova, noćenja u hotelu i pregleda kod najboljih specijalista koji nisu nimalo lošiji od američkih.Tijekom pauze, Sandro se nalazio s obitelji u Hrvatskoj. U prosincu, nakon što je ustanovljeno kako još uvijek nije spreman za povratak, pitali smo ga želi li ostati s nama do kraja sezone, kao pomoćni trener Vujasinovića. Ipak, prije kluba mi smo obitelj. Sandro je želio ostati u Hrvatskoj iz osobnih razloga. To je bila legitimna odluka koju smo u klubu prihvatili, ali to ne umanjuje našu privrženost spram njega. Još jednom želim naglasiti kako je Pro Recco u ovom slučaju pokazao veliku profesionalnost. Zdravlje naših sportaša je jedna od glavnih stvarni u klubu”, rekao je predsjednik Pro Recca Maurizio Felugo.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.