Foto:twitterscreenshot

STRAVA U AFGANISTANU! Talibani odsjekli glavu mladoj odbojkašici

Autor: G.I.Š.

Nakon što su preuzeli vlast u Afganistanu, Talibani očito nisu promijenili svoje krvave načine, te su, kako prenosi Daily Mail, ubili mladu odbojkašicu Mahjabin Hakimi.

Hakimi jedna je od dvije igračice kluba iz Kabula koja nije uspjela pobjeći iz Afganistana, i tek se sada saznalo za njenu stravičnu sudbinu.

Kako se saznaje, za smrt se doznalo tek sada jer su militanti zaprijetili njenoj obitelji da ne kaže nikom što se dogodilo.

Žive u strahu

“Svi igrači u odbojkaškom klubu, sve ostale žene sportašice očajne su i u strahu. Svi su bili prisiljeni otići i preseliti se na nepoznata mjesta”, rekao je trener.

Vijest da joj je odrubljena glava prestrašila je ostale sportašice u zemlji. Afganistanska ženska odbojkaška reprezentacija moli od međunarodnih organizacija da ih izvuče iz zemlje.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.