Foto:twitterscreenshot

SRBIJA U SUZAMA, SLOVENIJA SLAVI: Momci iz Dežele dohvatili finale Europskog prvenstva

Autor: G.I.Š.

Jučerašnji dan na Europskom prvenstvu u Poljskoj donio je pregršt zanimljivih situacija i na kraju su se iskristalizirale dvije reprezentacije koje će se boriti za zlato.

U prvom susretu, nakon što su Slovenci odslušali dio srpske himne, Poljaci nisu uspjeli parirati momcima iz Dežele koji su ih pobijedili 3:1 i tako se plasirali u finale.

Svjetski prvaci Poljaci će tako igrati za treće mjesto, a suparnik će im biti reprezentacija Srbije koja je posrnula protiv Azzura.

Talijani pobjedonosno




Večernji susret, čiji je termin izazvao dosta kontroverze u srpskim medijima, donio je meč između Srbije i Italije koji je završio s  3:1 za Talijane, čime su raspršili nade komšijama o zlatu i obrani titule europskog prvaka.

Srbi su jako loše odigrali susret koji je čak u jednom trenutku bio prekinut zbog sukoba igrača, a mediji u susjedstvu kritiziraju lošu igru njihove reprezentacije.

Danas su na rasporedu utakmice za zlato i broncu na Europskom prvenstvu u Poljskoj.




 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.