Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

SRBIJA ŠOKIRANA, ‘KOMŠIJE’ ODRŽALE LEKCIJU! Ovo ih boli, od jedne stvari se nisu oporavili!

Autor: I.K.

Hrvatska je odličnom predstavom i pobjedom s 14:12 protiv Srbije stigla u četvrtfinale vaterpolskog olimpijskog turnira u Tokiju, a rasplet kakvom se u Srbiji nisu nadali donio je reakcije tamošnjih portala koje to i opisuju.

Iz kuta gledanja aktualnih olimpijskih prvaka, bio je to razočaravajući nastup i rasplet, a dojmove je najbolje opisao naslov na Telegrafu.

‘Komšijska’ lekcija: Vaterpolisti Srbije doživjeli poraz od Hrvatske, s Crnogorcima za prolaz’, napisao je srpski portal.

Velika serija donijela odluku

U opisu kako je to izgledalo, Telegraf je približio srpski povratak u egal nakon ranog zaostatka od 5:1, no nakon toga stigla je odluka u korist Barakuda. Presudio je hrvatski bijeg do 14:9 u četvrtoj četvrtini, što Srbija više nije mogla stići.

Nakon ovog, stanje se za srpske vaterpoliste bar donekle komplicira jer još uvijek nisu sigurni za četvrtfinale. U posljednjem kolu prvog kruga u ponedjeljak će igrati protiv Crne Gore i tražit će pobjedu.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.