Guliver

Šokantna snimka iz Beograda: Nakon strašnog pada, hitno prebačen u bolnicu

Autor: Dnevno GIŠ

Strašna situacija dogodila se jučer u Beogradu, kada je usred galopske utrke konja, iznenada tada vodeći džokej Milan Nikolić, doživio strašnu nesreću.

Naime, Nikolić i njegov konj ‘Klason’ bili su u vodstvu galopske utrke kada se konj neočekivano sapleo i počeo padati, a Nikolić nije uspio održati ravnotežu.

Nesretni džokej pao je glavom preko vrata njegovog konja, koji je zatim pao na nesretnog Nikolića, a pukom srećom i dobrim reakcijama ostalih učesnika utrke izbjegnuta je još veća tragedija.

Foto:Xscreenshot

Prebačen u bolnicu

Kako su Nikolić i njegov Klason u tom trenutku bili vodeći, nakon pada postojala je velika mogućnost da neki od konja naleti na nesretnog džokeja, no srećom svi su uspjeli izbjeći sudar. Situaciju pogledajte OVDJE.
Hitna pomoć odmah je utrčala na stazu i Nikolića su prebacili u bolnicu, no za sad nema vijesti o stanju i težini ozljeda džokeja, ali se saznalo kako se konja Klasona moralo nažalost zbog ozljeda eutanazirati.

Tuđman niti prema Ankici nije bio ovako strastven: Neki su mu jako zamjerili tu ‘izdaju’
 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.