Wochit/Getty Images

ŠOK U TOKIJU! OSVAJAČI MEDALJA IZBAČENI S IGARA! Prekršili su bizarno pravilo, a netko je šmrkao i kokain?

Autor: P. V.

Organizatori u Tokiju oduzeli su osam akreditacija. Riječ je o onima koji su prekršili strogih 10 pravila domaćina Olimpijskih igara.

Izbačene su tako četiri osobe iz SAD-a i Velike Britanije, koje su radile u organizaciji, a navodno im je oduzeta akreditacija jer su “konzumirale kokain”.

Posljednji incident odnosi se na osvajače medalja iz Gruzije. Izbacili su dvojicu judaša koji su donijeli ponos Gruziji, a zbog kršenja pravila vezano sa koronavirus.

Otišli u razgledanje i – izbačeni

Nastradali su Važa Margvelašvili i Laša Šavdatuašvili. Obojica su osvojili srebro, ovaj prvi u kategoriji do 66 kilograma, a drugi do 73 kilograma.

Njihov grijeh je jedino taj što su otišli u razgledavanje grada poslije svog natjecanja. Izvršni direktor organizacije Igara naglasio je da su prekršena “jasna i ozbiljna” pravila, a također je naglasio da se veleposlanstvo Gruzije u Japanu – ispričalo.




Ukupno je izbačeno šest osoba danas, ukupno osam na natjecanju, a izrečeno je i 10 strogih upozorenja.

 

Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.