Smijenjen trener Senjanin Maglajlija, vraća se Neno Kljajić

Autor: dnevno.hr

Uz trenerski dvojac, redove Zagreba napustit će i sportski direktor Božidar Jović, dok će na njegove upražnjeno mjesto sjesti nekadašnji reprezentativni vratar Vlado Šola, koji će uz to obavljati i funkciju trenera vratara.

Rukometaši Zagreb CO-a ostali su bez trenera samo nekoliko dana uoči susreta osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone. Dosadašnji stručni stožer hrvatskog prvaka, na čelu s trenerima Senjaninom Maglajlijom i Mirkom Bašićem, dobio je otkaz u neradnu nedjelju, a kao razlog se navode porazi protiv HSV-a i Ciudad Reala u europskim natjecanjima, kao i slaba partija protiv NEXE-a u domaćem prvenstvu. Uz trenerski dvojac, redove Zagreba napustit će i sportski direktor Božidar Jović, dok će na njegove upražnjeno mjesto sjesti nekadašnji reprezentativni vratar Vlado Šola, koji će uz to obavljati i funkciju trenera vratara. Mjesto Senjanina Maglajlije popunit će novi-stari trener Nenad Kljajić, koji se vraća u Zagreb nakon što je prije tri godine dobio otkaz.

Bilo pa prošlo. Meni je drago da su me se sjetili, jer to valjda znači da sam zadnji put i ostavio nekakvoga traga u klubu – izjavio je Kljajić.

Prvi čovjek hrvatskog rukometa, Zoran Gobac, ovakvom iznenadnom smjenom pokušao je trgnuti uspavanu momčad Zagreb CO-a uoči osmine finala, a hoći li mu se želje ostvariti ostaje vidjeti za nekoliko dana kada Zagreb u Areni ugoščuje najtrofejniji europski klub Barcelonu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.