SLAVNI SRPSKI REPREZENTATIVAC NIJE ŠTEDIO HRVATE! ‘Imam poruku za ove što palicom idu na goloruke’

Autor: Bruno Herljević

Jedan od najboljih vaterpolista svih vremena i bivši reprezentativac Srbije, Aleksandar Šapić, javio se nakon što su vaterpolisti Zvezde napadnuti u subotu na splitskoj rivi.

Zvezda je trebala igrati protiv Mornara u subotu, ali je utakmica odgođena nakon što su trojica igrača beogradskog kluba napadnuta na splitskoj rivi. Jedan od napadnutih igrača, Aleksandro Kralj, morao se spasiti od napadača skokom u more.

“Ovi što palicom idu na goloruke, što ne skočiše i u more kad su takvi šmekeri. Tamo štanga ne pomaže. Sad ipak treba malo smiriti tenzije nakon sramotnog napada na vaterpoliste u Splitu. Budala je svuda uvijek bilo i bit će. Vidim da su uglavnom napad i u Hrvatskoj svi osudili”, poručio je Šapić.

Kralj je na pressici u ponedjeljak prepričao što mu se dogodilo.

“Udarali su me šakama. U tom kaosu, skinula mi se jakna, ostao sam nasred Rive u Zvezdinoj trenirci. Tad su se fokusirali na mene. Krenuli su palicama, noževima… rekli su da će ubiti četnika… počeo sam trčati da spasim živu glavu… U tom momentu, vidio sam da jedan ide nožem prema meni, zakačio me nožem po nozi… jedino rješenje za spas je da skočim u more. I policija mi je poslije rekla da sam dobro učinio. Mislio sam da sam se spasio. Tad su me počeli gađati kamenjem, vikali da će ubiti četnika, tad sam bacio sve sa sebe, skinuo sam se, nisam znao što da radim. Nakon par minuta kaosa, huligani su se razbježali. Najviše me zaboljelo što ljudi koji su se okupili nastavili vikati ubij četnika. Govorio sam da sam sportaš, vaterpolist… Došla je policija i tek tad sam bio spašen”, rekao je Kralj.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.