(FOTO) SLAVNI RUKOMETAŠ IZRUGUJE SE S ČERVAROM! Pogledajte što je poručio hrvatskom izborniku

Autor: Nika Aurora Ključarić

Nakon poraza od Brazila (29:26), Hrvatska rukometna reprezentacija si je uvelike smanjila šanse za prolazak u polufinale.

Lino Červar forsirao je igru sedam na šest, što se pokazalo kao loša odluka jer smo primili osam pogodaka na prazan gol.

Takav rasplet jedva je dočekao legendarni vratar Makedonije, Borko Ristovski, koji se na Instagramu narugao Červaru. “Genijalac”, ironično je napisao Ristovski uz fotografiju potonulog hrvatskog izbornika. Ristovski Červaru zamjera to što ga je maknuo iz makedonske reprezentacije. Lino je vodio Makedoniju, a 2017. godine na Svjetsko prvenstvo nije vodio Ristovskog.

Foto: Instagram/Borko Ristovski

Makedonac je i ranije ružno govorio o aktualnom hrvatskom izborniku.

“Hrvatska ima jako dobru momčad, no nedostaje im bolji trener. Lino Červar nije trener za ovu Hrvatsku jer njegovo je vrijeme prošlo prije 5,6 godina. On je vremešan i izvan top rukometa već desetak godina. Kada biste imali boljeg trenera, siguran sam da biste bili među favoritima za medalju”, rekao je Ristovski prije godinu dana.

 

 




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.