FOTO: Jure Erzen / DELO / CROPIX

SIN ZORANA MILANOVIĆA VELIKI JE TALENT: Napravio je novi veliki korak, a zbog priča o tati mu je neugodno…

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Sin Zorana Milanovića, mladi Marko Milanović, čini se neće očevim stopama. Marko se naime zaputio u hrvačke vode te je već s 18 godina prebačen u najtežu kategoriju.

‘S obzirom na to da on s 18 godina ima 104 kilograma, odlučili smo da ih više neće skidati na 97 kilograma i da će nastupati u kategoriji do 130 kg.’  priča Božo Starčević,  hrvatski olimpijski hrvač.

‘Ja sam Marku klupski trener, a u ovoj fazi razvoja hrvača klupski treninzi su najvažniji. Posebice ako imate dobrog sparing-partnera, a Marko to u našem teškašu Koščeviću doista ima. Ako ste dobri, kasnije ste vrlo često u reprezentaciji, a njegovi reprezentativni treneri su braća Žugaj, Neven i Nenad.’ rekao je Starčević za Večernji list.

Skroman je

‘U kategoriji do 55 kilograma vi možete biti medaljaš već s 20 godina, ali u kategoriji do 130 kg s 20 godina ste još beba.’ objasnio je naš proslavljeni hrvač.

 

Prije godinu i pol dana Marko je sa 16 godina osvojio jaki turnir u Zagrebu u kategoriji do 92 kilograma. ‘Ne želimo mu stvarati pritisak, ali dečko je stvarno na mjestu. Prilično je skroman i dosta mu je neugodno kad se spominje da mu je tata predsjednik države’ rekao je tada Starčević.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.