Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

RIJEČANIN U DRESU SRBIJE OTKRIO RECEPT ZA FRANCUZE: ‘Ako OVO napravite imate velike šanse’

Autor: Željka Orešković

"Svi sve znamo o njima, a oni i dalje melju"

Francuska reprezentacija i dalje žari i pali, a trenutno su i najveći favoriti za zlato na Euru. Odigrali su pet utakmica i zaredali pet uvjerljivih pobjeda, a u posljednjem kolu susreću se s Kaubojima, koji ih moraju pobijediti ako žele dalje.

Nakon poraza Srbije za razgovor s novinarima bio je raspoložen Stefan Vujić, rođeni Riječanin, koji je tik prije Eura donio odluku da će igrati za Srbiju.

“Isti scenarij po ne znam koji put, dok imamo snage imamo i brzinu, ideju i konkretnost u napadu, a u obrani agresivnost. Sve to nestaje čim padnemo fizički. Ne znam što bih rekao, iskreno. Nismo imali dovoljno vremena za fizički rad, ovo neka nam bude škola za sljedeći put”, kazao je Vujić.

Srpski reprezentativac otkrio je i kako Hrvatska može pobijediti francusku silu.

“Ne znam što reći o Francuzima, svi sve znamo o njima, a oni i dalje melju. Oni su jedna teretna ekipa, koja voli fizički rukomet i tu su daleko najjači. Ipak, ako Hrvatska ponovi izdanje kao protiv Norveške, ima jako velike šanse. Ako ih povedu tribine, a Stevanović opet bude na nivou… Protiv Norveške je sve štimalo, i golman i obrana i polukontra, ako to ponove, imaju jako velike šanse da dobiju Francuze”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.