Screenshot: Instagram/Luke Knox (@lukeknox24)

PREMINUO MLADI SPORTAŠ (22): ‘Tragične su vijesti s kojima smo se probudili’, shrvani brat se još nije javio

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Velika tuga pogodila je poznati sportski klub u SAD-u, Buffalo Billse, posljednjih sezona s velikim ambicijama u napadu na vrh u NFL-u, najjačoj svjetskoj ligi u američkom nogometu. Momčad tuguje zbog osobne boli koja je pogodila njihovog igrača Dawsona Knoxa, s viješću da je preminuo njegov mlađi brat Luke, 22-godišnjak koji se također bavio sportom.

Luke Knox je u američkom sveučilišnom nogometu bio član momčadi Florida Internationala. Nije poznato što je dovelo do smrti mladog sportaša čiji je prerani i iznenadni odlazak potvrdilo njegovo sveučilište.

Nakon tužne vijesti, shrvani brat preminulog sportaša se još nije javio, ali javnu reakciju imala je njegova momčad koja je objavila da daje podršku svojem igraču.

‘Uz njega smo i uz njegovu obitelj’

‘Naše misli su s Dawsonom i s njegovom obitelji u ovim teškim trenucima’, bile su riječi Seana McDermotta, trenera Billsa. ‘Uz njega smo i uz njegovu obitelj. Tragične su vijesti s kojima smo se jutros probudili’, dodao je McDermott, spominjući posebnu bol Dawsona Knoxa koji je s mlađim bratom bio jako blizak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luke Knox (@lukeknox24)




Gradio svoj sportski put

Preminuli Luke Knox je svoju sportsku karijeru u američkom nogometu gradio igrajući za Florida International, a prije toga, bio je član Ole Missa. U obje momčadi surađivao je s trenerom Mikeom MacIntyreom, koji je izrazio veliku tugu zbog ovog gubitka.

‘Lukeova obitelj meni je posebna, ostat će u mojem srcu i u mojim molitvama u ovom teškom razdoblju.




S bratom slavio veliki trenutak

Preminuli Luke Knox često je slavio uspjehe svojeg starijeg brata Dawsona, a uz njega je bio i dok je brat doznao da će profesionalnu karijeru započeti kao igrač Buffalo Billsa.

Bilo je to 2019. godine, na NFL ‘draftu’, a tada se pamti i scena da je Luke starijeg brata u slavlju slučajno udario u lice i pritom raskrvario. Slavljeničko raspoloženje tada je pokazao i riječima objavljenima na društvenim mrežama. ‘Toliko sam ponosan na tebe, brate. Idi i uzmi ono što je tvoje, volim te’, napisao je u poruci svojem bratu Luke Knox, mladi sportaš koji je otišao prerano…

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.