CROPIX

PREDZIĐE RUKOMETA! Hrvatski bedem pred Šegom odoljeva napadima Norvežana

Autor: J.V.H.

Hrvatska na poluvremenu vodi protiv favorizirane reprezentacije Norveške koja je do sada na prvenstvu ubilježila sve pobjede. Rezultat je 12:10!

Norveška je zadnju prednost imala kod rezultata 4:3 a poslije izjednačenja i odlaska na 5:4 Kauboji ne ispuštaju prednost koja je u jednom trenutku iznosila i tri pogotka prednosti (9:6).

Duvnjak je postigao jedan pogodak a Marin Šego je zabilježio 6 važnih obrana koje se mogu pokazati ključnima. Upravo su jake strane obiju momčadi naglašene kao ključan faktor za prolazak u finale, odnosno njihova uspostava na terenu. To je u 1. poluvremenu pošlo za rukom izabranicima Lina Červara koji nisu dozvolili vanjskoj liniji Norvežana da se razmaše.

Ključnim bi se također mogao pokazati početak drugog poluvremena kada će trebati odoljeti napadima Norvežana kako bi se pritisak zadržao na njihovoj strani. Tempo koji njeguje naš današnji protivnik je u principu iznimno visok u svakoj utakmici i traje u kontinuitetu, tako da će visoka razina koncentracije i htijenja biti nužna da današnjeg protivnika pošaljemo u borbu za treće mjesto, a Hrvatsku tamo gdje nas nitko nije vidio…

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.