Foto: Dino Stanin/PIXSELL

POZNATI RUKOMETAŠ PONIZIO BALIĆA: Zaboravio je što mu je Hrvat napravio, pa priča ‘gluposti’…

Autor: I.L.

Stefan Kretzschmar poznato je ime u svijetu rukometa. U svojoj bogatoj karijeri uzeo je europsko zlato te dva srebra.

Oba srebra osvojio je “zahvaljujući” Hrvatskoj. Bio je dio njemačke ekipe koja je od Hrvatske izgubila u finalu SP 2003. i OI 2004.

Na svojem profilu na Instagramu objavio je listu pet najboljih rukometaša svih vremena, a našeg Ivana Balića, igrača zbog kojeg se nije uspio popeti na najvišu stepenicu, stavio je na četvrto mjesto.

Zanimljiv odabir

Na petoj poziciji je legendarni islandski desni vanjski Olafur Stefansson, Balić je četvrti, a ispred njega su tri fizički najdominantnija igrača u vremenu kada su igrali.

Treći je veliki Magnnus Wislander koji je proglašen najboljim igračem 20. stoljeća. Legenda 80-tih te glavni “krivac” za veliki uspjeh Megaloplastike, Veselin Vujović, je na drugom mjestu. Na samom vrhu je najveći Balićev rival Nikola Karabatić.

Zanimljiv je ovo izbor Kretzschmara, a mnogi se u komentarima ne slažu s njegovim odabirom.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by 𝕊𝕋𝔼𝔽𝔸ℕ 𝕂ℝ𝔼𝕋ℤ𝕊ℂℍ𝕄𝔸ℝ (@kretzsche1973)




Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.