HRS/Facebook

POBJEDA ZA RUKOMETAŠICE NA SP-U, ALI I PROBLEMI! U suzama je napustila teren: ‘Pala je žestoko na kuk’

Autor: P.V.

Hrvatska je iskoristila “dobar ždrijeb”. Naime, prvi put u povijesti na Svjetskom prvenstvu rukometašica nastupaju čak 32 reprezentacije, što je dakako otvorilo i prostor za egzotiku…

Hrvatska je pobijedila Paragvaj, bilo je uvjerljivo čak 38-16. Pobjeda Hrvatske, dakako, ni u jednom trenutku nije bila upitna, ali naše ‘profesorice’ nisu bile u svom najboljem izdanju u prvom poluvremenu.

Uistinu, činilo se da će našim rukometašicama dobro doći jedna lakša utakmica nakon što su na premijeri izgubile od Brazila. Doduše, u samom početku utakmice osjetile su se posljedice posrtaja na premijeri. Previše toga lošeg pokazale su naše rukometašice u uvodnih 15-ak minuta, ali poslije je bilo – kako treba.

Uvjerljiva pobjeda

Drugo poluvrijeme ipak je bilo drugačije od prvog; Paragvajke su ostale bez snage, a naše su bile željne igre i golova, pogotovo kad su priliku dobile svježe snage s klupe. Najbolje je među njima reagirala Josipa Mamić, koja je nastavila tamo gdje je Turk stala, ali se nažalost ozlijedila u posljednjem napadu.

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Izgledalo je ružno, Josipa je bila u suzama te je teren napustila na nosilima, nadamo se da ipak nije ništa ozbiljnije…

“Pala je na kuk, ali bit će sve dobro”, rekao je izbornik Nenad Šoštarić.

U ponedjeljak slijedi posljednji ogled u skupini protiv reprezentacije Japana.




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.