Pali i Poljaci, Hrvatska izborila finale Eura!

Autor: dnevno.hr

Izabranici Line Červara osigurali su srebro u neizvejsnoj utakmici s Poljacima gdje su se u prvom poluvremenu opasno poigrali sa živcima vjernih navijača.

Prvo poluvrijeme pripalo je izabranicima Bogdana Wente koji su, predvođeni Arturom Siodmiakom, odigrali fantastičnu obranu. Naša vanjska linija nikako nije uspijevala probiti čvrste Poljake, pa možemo biti zadovoljni što se na poluvrijeme otišlo s minus jedan (9-10).

Drugo poluvrijeme, druga igra. Domagoj Duvnjak u uvodne tri minute postiže tri pogotka, a Mirko Alilović skida Poljacima sedmerac. Hrvatska je i obranu počela igrati čvršće, pa Poljaci do kraja utakmice ne uspijevaju stići zaostatak. U 55. minuti Ivan Čupić rješava sve dvojbe oko pobjednika i pogađa za nedostižnih 22-18.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.