Foto:instagramscreenshotrscg

OSOKOLJENI CRNOGORCI ZAPRIJETILI KAUBOJIMA: ‘Ovo je samo početak uspješnih rezultata’

Autor: G.I.Š.

Najveće iznenađenje prvog kruga natjecanja do sada je pobjeda reprezentacije Crne Gore nad Slovenijom 33:32, kojom su izbacili favorizirane Slovence s Europskog prvenstva.

Ždrijebom skupina Crnogorci će na Hrvatsku u prvoj utakmici drugog kruga, a pobjeda nad Deželom donijela je veliki optimizam u redove “Đetića”, koji idu punom snagom na Kauboje.

Izabranici Zorana Roganovića u prvoj utakmici Eura uvjerljivo su izgubili od Danske, ali su zatim svladali Sjevernu Makedoniju i Sloveniju i izborili drugi krug natjecanja.

Idu na pobjedu

“Neizmjerno sam ponosan i sretan. Uvijek smo bili najjači kad je bilo najteže, a tako smo bili i sada. Imali smo ogromne probleme od početka priprema, malo ljudi je vjerovalo da možemo stići do glavne faze natjecanja, ali za ove dečke s kojima radim i stručni stožer samo nebo je granica”, nakon utakmice sa Slovenijom rekao je Roganović, pa najavio Hrvatsku:

“San smo pretvorili u javu, pokazali smo i kvalitetu uz potencijal. Imamo svjetlu budućnost, a ovo je samo početak uspješnih rezultata sjajne generacije. Nismo rekli posljednju riječ na ovom Euru. Idemo dalje, nastavljamo se boriti s koronavirusom, ozljedama i rivalima. Ime protivnika nije važno u natjecanju, u svakoj utakmici idemo na pobjedu”, zaključio je Roganović.

U prvoj utakmici drugog kruga Crnogorci će igrati protiv Hrvatske, 20. siječnja u Budimpešti.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rukometni Savez Crne Gore (@hfmontenegro)




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.