Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX

OGLASIO SE GLAVNI DIREKTOR FIS SVJETSKOG KUPA ZA ŽENE: ‘Ove godine imamo probleme posvuda u Europi’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Vremenske prilike ili bolje rečeno neprilike dovele su do otkazivanje druge utrke Svjetskog skijaškog kupa ‘Snow Queen Trophy’, koja se trebala održati u četvrtak.

Iako su organizatori pokušali napraviti sve da se utrka održi i danas, južina je jednostavno bila previše za stazu, koja je i jučer bila upitna, ali ipak se slalom održao, a pobjednica je bila po peti put bila Mihaela Shiffrin.

Povodom otkazivanja današnjeg slaloma oglasio se glavni direktor utrka FIS Svjetskoga kupa za žene Peter Gerdol, koji je naglasio kako vremenske prilike rade veliki problem svima u Europi.

Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX

Sljeme nije specifično

“U posljednja dva tjedna vrijeme nam nije pomoglo, temperature se nisu spustile ispod nule. Jučer smo imali veoma dobru utrku, ali nažalost vjetar i temperatura su uništili zadnji dio staze te nije bilo moguće održati utrku u takvim uvjetima”, rekao je Gerdol pa naglasio:

“Ove godine imamo probleme posvuda u Europi, imamo iste izazove s vremenom i Sljeme nije specifično u tom pogledu. Ovo se događa gotovo svuda”.

Gledatelji koji su imali karte za današnju utrku mogu ostvariti povrat novca u iznosu cijene navedene na ulaznici za drugu utrku pod uvjetima označenima na poleđini pod uvjetom da ulaznica bude vraćena u roku od najkasnije 15 dana od 5. siječnja.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.