Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

ODGOĐENA UTAKMICA HRVATSKIH PRVAKINJA! ‘Ovo nema veze s razumom’

Autor: Hina/Matija Majdak

Utakmica devetog kola B skupine rukometne Lige prvakinja između Podravka vegeta i moskovskog CSKA odgođena je zbog novih slučajeva zaraze u koprivničkom klubu.

Podravka Vegeta danas je u Koprivnici trebala odigrati posljednju ovogodišnju utakmicu u Ligi prvakinja. Međutim, utakmica je odgođena.

“Nakon što je ekipa prije samo koji tjedan odradila proces samoizolacije zbog nekoliko pozitivnih igračica, u našim redovima došlo je do nove zaraze koronavirusom,” objavila je Podravka na svojim stranicama.

Odrađen je razgovor s predstavnicima EHF-a, predstavnicima CSKA i epidemiološkom službom te je odlučeno kako je utakmica odgođena.

Novi datum odigravanja još se ne zna. Prema uputama epidemiologa, sve igračice koje nisu pozitivne moraju u samoizolaciju na deset dana, osim onih koje su već proboljele virus.

“Ovo nema veze s razumom. Gotovo niti jednu utakmicu nismo pripremali u punom sastavu bilo zbog zaraze, bilo zbog raznih ozljeda. Pored svega toga, od pojave koronavirusa nemamo mogućnost niti treniranja u jutarnjem terminu u našoj dvorani i vjerojatno smo jedina ekipa u Ligi prvakinja kojoj se to događa. Svakodnevno se susrećemo s nevjerojatnim stvarima i to sve treba kako tako podnijeti. Vidjet ćemo što nas sve skupa očekuje u narednim tjednima pa ćemo valjda biti pametniji”, kazao je trener Zlatan Saračević.

Sada nastupa reprezentativna stanka uslijed nadolazećeg EP koje se trebalo održati u Danskoj.




Autor:Hina/Matija Majdak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.