Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

NOVI PROBLEMI ZA PRVAKE: Utakmice i treninzi će morati pričekati!

Autor: Hina/Ivor Krapac

Problemi PPD Zagreba u rukometnoj sezoni koja traje dobili su novo poglavlje. Momčad hrvatskih prvaka ponovno je završila u samoizolaciji nakon što je testiranje na koronavirus otkrilo tri pozitivna slučaja u klubu.

Nakon što se doznalo za pozitivne testove, odgođene su dvije utakmice EHF Lige prvaka, ona koja je trebala biti odigrana sutra, 26. studenog protiv Motora u Zaporožju i domaća utakmica s Nantesom zakazana za 2. prosinca.

Izricanjem ove mjere, igrači će provesti u samoizolaciji 10 dana te će po izlasku iz iste biti testirani na Covid-19 kako bi se nastavili zajednički treninzi.

U međuvremenu će treninge nastaviti igrači koji su preboljeli Covid-19 prošli mjesec i oni igrači za koje se dodatnim testiranjem obavljenim početkom studenoga ustvrdilo da imaju antitijela.

O novim datumima odigravanja odgođenih utakmica naknadno će biti objavljena obavijest, dodaju iz PPD Zagreba.

Autor:Hina/Ivor Krapac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.