Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

NOVI DEBAKL VORIJEVOG ZAGREBA U LIGI PRVAKA! U Mađarskoj izgubili 12 razlike

Autor: Hina

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 2. kola skupine B Lige prvaka pretrjeli i drugi uvjerljivi poraz, ovoga puta na gostovanju kod mađarskog Veszprema su izgubili s 25:37 (12:18).

Igrači hrvatskog prvaka držali su rezultatski priključak samo u prvih 15-ak minuta, no potom se Veszprem s nekoliko brzih i preciznih napada odvojio na 12:8 u 18. minuti, a ta je prednost u samoj završnici prvog poluvremena narasla i na 18:11 jer su igrači Zagreba gubili lopte i primali pogotke iz protunapada čak i s igračem više na terenu.

U nastavku utakmice trener Zagreba Igor Vori u nekoliko navrata je pokušavao igrati sa sedam igrača u polju i bez vratara, no to je za posljedicu imalo samo još izgubljenih lopti i laganih pogodaka domaćih u praznu mrežu pa je u 41. minuti bilo velikih 28:17 za aktualnog pobjednika regionalne SEHA lige.

Zagreb je uspio smanjiti na 31:23, no završnicu su domaći dobili sa 6:2 i tako zaključili utakmicu s maksimalnih 12 golova prednosti.

Matej Hrstić je s četiri gola bio najefikasniji kod PPD Zagreba, dok je isti učinak kod domaćih imao Yahia Fathi.

PPD Zagreb je prije tjedan dana na domaćem terenu izgubio od Kiela s 21:31, a priliku za pozitivniji rezultat imat će za šest dana kada će u 3. kolu ugostiti danski Aalborg.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.